Siba Soft

SIBA Soft SA

Σχεδιασμός, Ανάπτυξη & Παροχή Υπηρεσιών Λογισμικού

Προφίλ Εταιρείας

Η SIBA Soft SA δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής από το 1997 με στόχο την ανάπτυξη προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας και με έμφαση στην παροχή υπηρεσιών. Στο πλαίσιο της 25ετούς μας πορείας, έχουμε καταφέρει να εδραιωθούμε στην ελληνική αγορά και κυρίως στον χώρο της υγείας. Έχουμε αναπτύξει τεχνογνωσία μέσω της ανάπτυξης εφαρμογών σε Oracle Tools, τα οποία σε συνδυασμό με την εμπειρία μας σε Java, SQL και πληθώρα άλλων τεχνολογικών εργαλείων, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε στους πελάτες το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στόχος της Εταιρείας

1)Αποστολή μας είναι να δίνουμε απλές λύσεις σε πολύπλοκα ζητήματα αναπτύσσοντας «σκεπτόμενα» πληροφοριακά συστήματα.

2)Αποστολή μας είναι να υλοποιούμε λογισμικό για όλους, απλό και λειτουργικό, λογισμικό που σκέφτεται για λογαριασμό των χρηστών μας και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των πελατών μας, λογισμικό που παράγει σκέψη και όχι έντυπες αναφορές.

Ορόσημα
1999
1999

1η εγκατάσταση του DP205

Εγκατάσταση της εφαρμογής DP205 στο Ταμείο Χρηματοδότησης Δικαστικών Κτιρίων, για τη διαχείριση του Λογιστηρίου

2000
2000

1η εγκατάσταση του Infohealth

Εγκατάσταση και λειτουργία πληροφοριακού συστήματος στις Διοικητικό – Οικονομικές υπηρεσίες του Νοσοκομείου ΑΟΝΑ Άγιος Σάββας

2003
2003

Πιλοτική Εφαρμογή του ΠΔ 146/03 στη Β ΔΥΠΕ Αττικής και στο Νοσοκομείο Σισμανόγλειο

Με τη χρήση του προϊόντος μας Info Health, το οποίο αναβαθμίστηκε το 2003 αποκλειστικά για την πιλοτική εφαρμογή των απαιτήσεων του Προεδρικού Διατάγματος, το Γενικό Νοσοκομείο Σισμανόγλειο πιστοποιήθηκε από ελεγκτές του Υπουργείου Υγείας για την πλήρη εφαρμογή του ΠΔ146/03.

2013
2013

1η Eπιχειρηματική αποστολή επενδύσεων

 Nairobi.ke - An idea is born...VIOS

2015-2017
2015-2017

Παρουσίαση των προϊόντων μας στην Ευρώπη

5Η ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (Παρουσίαση Κάρτας Δημότη-Ωφελουμένου), Cannes World Festival / PANAFRICAN Event
(Παρουσίαση Κάρτας Ωφελούμενου στη διαχείριση Ανθρωπιστικής Βοήθειας)

2017
2017

Παρουσίαση των προϊόντων μας στην ΗΠΑ

SELECT USA (Investment Mission  VIOS As e Health - tech Innovation Pittsburgh – Cleveland - Austin), UN New York (Παρουσίαση VIOS σαν Συσκευή Δεδομένων Υγείας στο Τμήμα Υγειονομικού Ηνωμένων Εθνών), USA Embassy Athens (Παρουσίαση VIOS σαν Συσκευή Υγείας Βετεράνου Office Of Defense Cooperation Chief)

2018
2018

Αξιολόγηση Εταιρείας για την στρατηγική τοποθέτηση στην Έρευνα και Καινοτομία υπό την επίβλεψη του ΕΚΤ

 Το έτος 2018, υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Κέντρου Τεκμηρίωσης στην Αθήνα (ΕΚΤ), «πέρασε» με εξαιρετική επιτυχία το Improve test της European Innovation Management Academy, λαμβάνοντας βαθμολογία 58% επιβεβαιώνοντας τη σταθερή στρατηγική επενδύσεων στην καινοτομία, όταν ο Μ.Ο στην Ευρώπη ήταν 53% και οι Growth Champions της Ευρώπης είχαν score 56%

2018
2018

Greek Export Awards 2018 - Health Care Business Awards 2018

Η SIBA Soft για την δράση της στον ερευνητικό τομέα των Ιατρικών Φακέλων και την υλοποίηση του Προϊόντος VIOS έχει λάβει: eHealth Business Award (silver 2018) και Greek Export Award (2018). Η λύση my-VIOS από το 2018 έως το 2020 εξελίχθηκε σε ένα πλήρες Σύστημα Ασφαλούς ανταλλαγής κωδικοποιημένων δεδομένων

2021
2021

HDHC μέλος

Σήμερα η εταιρεία, με την ομάδα 15 εξειδικευμένων στελεχών που διαθέτει, έχει στρέψει την έρευνα της στα εργαλεία μηχανικής μάθησης που προάγουν την τεχνητή νοημοσύνη. Η εταιρεία εδρεύει στην Αργυρούπολη σε εγκαταστάσεις 250τμ και διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδομές για in house έρευνα και ανάπτυξη.

2021 - παρόν
2021 - παρόν

Έρευνα σε νέες τεχνολογίες, Α.Ι.

Σήμερα η εταιρεία, με την ομάδα 15 εξειδικευμένων στελεχών που διαθέτει, έχει στρέψει την έρευνα της στα εργαλεία μηχανικής μάθησης που προάγουν την τεχνητή νοημοσύνη. Η εταιρεία εδρεύει στην Αργυρούπολη σε εγκαταστάσεις 250τμ και διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδομές για in house έρευνα και ανάπτυξη.

Management Team
search-profile

Ελένη Θεοδωρίδου

Η κα Ελένη Θεοδωρίδου εργάζεται στη SIBA Soft από το 2000 και είναι Διευθύνουσα Σύμβουλος από το 2007. Είναι πτυχιούχος βιομηχανικής διαχείρισης από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, είναι πιστοποιημένη στη μεθοδολογία Prince2 για τη διαχείριση έργων και ενεργό μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ελληνικού Συνδέσμου πληροφορική υγείας από το 2013.

search-profile

Ιωάννης Καραποστόλης

O κος Ιωάννης Καραποστόλης εργάζεται ως Τεχνικός Διευθυντής στην εταιρεία S.I.B.A. Soft Α.Ε. από το 2000. Είναι πτυχιούχος Προγραμματισμού Η/Υ, Ανάλυσης Μηχανογραφικών Εφαρμογών, Systems Analysis , GIS (ARC/INFO) Database Design Course, Αναλυτικής Λογιστικής της Εκμετάλλευσης κατά το Ελληνικό Γενικό Λογιστικό Σχέδιο του Interface Business and Information Training, Oracle 9i Programming with PL/SQL – Forms Developer Build Internet Applications – Developer της Oracle Hellas από το 1998.

search-profile

Θωμάς Γλετζάκος

O κος Θωμάς Γλετζάκος εργάζεται ως Developer, Buisiness Analyst, στην εταιρεία SIBA Soft Α.Ε. από το 1996. Επίσης κατέχει πτυχίο ORACLE 9i: Programming with PL/SQL από το 2005, ORACLE 9i Forms Developer : Build Internet Applications από το 2005, ORACLE 9i: Reports Developer 2005, ORACLE 9i: DBA fund.1, 2 IAS 9i 2005 της Oracle Hellas και RFID του ORASYS από το 2008 του ID Τεχνολογίες RFID.

Που συμμετέχουμε:

Επίσημη Συνεργασία με την Oracle

Μέλος του Ελληνικού Συνεργατικού Σχηματισμού Ψηφιακής Υγείας

Μέλος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας

Μέλος του Ελληνικού Σύνδεσμού Πληροφορικής Υγείας (ΕΣΠΥ)